ΟΦΕΛΗ

Εμπειρία, επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα.

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση και υλοποίηση της συνολικής στρατηγικής της επιχείρησής σας.

Καθώς ο τομέας των τροφίμων αναπτύσσετε ραγδαία, το περιβάλλον γίνετε ολοένα και πιο ανταγωνιστικό.
Παράλληλα οι σύγχρονες δυσκολίες στην αγορά εργασίας, για τη πρόσληψη και τη διατήρηση ικανών και έμπειρων στελεχών, αναστέλλουν την οποιαδήποτε προσπάθεια για οργανωμένη και τεκμηριωμένη διεύθυνση της επιχείρησης ή του τμήματος.

Επιλέγοντας τη COOK4PROFIT strategic dining consultants είστε σίγουροι ότι:

1. ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αποκτάτε άμεση εικόνα των οικονομικών δεικτών της παραγωγής σας  και εγγυημένη αποτύπωση του κόστους των προιόντων σας. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για την απόδοση της επιχείρησής σας και να εφαρμόσετε τα σχέδια σας.

Υποστηρίζουμε επιχειρήσεις εκπαιδεύοντας το προσωπικό τους σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφαλείας τροφίμων.

2. ΜΕΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

Η COOK4PROFIT μπορεί να ολοκληρώσει το project με την απόλυτη ικανοποίησή σας, επιτρέποντας παράλληλα να περιορίσετε το κόστος στο ελάχιστο. Πληρώνετε μόνο για τον χρόνο που χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες μας. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ή μερικούς μήνες. Για ένα συγκεκριμένο έργο, πληρώνετε μόνο για όσο μας χρειάζεστε.

3. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Έχουμε δεκαπενταετή εμπειρία στη βιομηχανία τροφίμων και ρεαλιστική προσέγγιση. Εστιάζουμε στην εξεύρεση συγκεκριμένων και όχι γενικών λύσεων. Παρέχουμε τη τεχνογνωσία για τη παροχή οικονομικά αποδοτικών λύσεων.

Η COOK4PROFIT είναι όπως κι εσείς μια επιχείρηση και ως τέτοια εργάζεται για να κρατήσει μια καλή φήμη και ικανοποιημένους πελάτες. Έτσι, το έργο της πρέπει να είναι πάντα υψηλής ποιότητας..

Υποστηρίζουμε μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις, παρέχοντας διοικητικές, δημιουργικές και τεχνικές υπηρεσίες.

4.ΑΥΞΗΣΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να αυξήσετε την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων σας, μέσω της μείωση του λειτουργικού κόστους και της εφαρμογής του προϋπολογισμού. 

5. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΩΡΟΥ

Δεν χρειάζεται να παρέχετε χώρο εργασίας, εξοπλισμό, προμήθειες ή τη κατάρτιση.

6. ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ως συνεργάτης στο παρασκήνιο, η COOK4PROFIT strategic dining consultants  θα είναι διαθέσιμη να διαφυλάξει ότι η επιχείρηση σας λειτουργεί ομαλά.  Θα εκτελέσει αποτελεσματικά τα συμφωνημένα και θα σας δώσει την άνεση να διευθύνετε μια παραγωγική και κερδοφόρα επιχείρηση. Επειδή συνεργαζόμαστε με πολλούς πελάτες ταυτόχρονα, κατανοούμε την αξία του χρόνου, οργανώνουν σωστά την εργασία μας και φέρνουμε σε πέρας την δουλειά όχι μονάχα για έναν εργοδότη, αλλά για περισσότερους. Έτσι η πληρωμή μας ανά παραγωγική ώρα μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσουν να βγάλουν τη δουλειά εις πέρας γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Call us:

Share it: